Skip to content

Referat fra bestyrelsesmøde 20/03 – 2017

Udvalg: Bestyrelsen med suppleanter og udvalgsformænd
Tid: Mandag den 20. marts 2017 kl. 19:00-21:00
Sted: Hos Steffen
Deltagere: Kristian Mochau, Laila Larsen (Skype), Mads Poul Jensen, Steffen Andersen, Thomas Nielsen og Pernille Beck
Fraværende:
Mødeleder: Alle Referent: Thomas Nielsen
Næste møde: Onsdag den 7. juni 2017 hos Steffen

Sommer aktiviteter

Vi skal forsøge at skabe nogen gode fælles ting, så som rundbold, grill, fodbold andre sjove ting som kan laves med go flok mennesker.
Der skal være forskellige arrangementer, både for børn, unge og voksne.

Der er flere som melder sig til at stå med store flag, og det er absolut et stort plus. Vi skal bare have flere hænder til bannerne. Folk behøver ikke sætte stropper på, bare det de er rullet op, er godt.
Vi skal have mere af det røde stof på lageret igen, ellers løber vi tør i løbet af næste sæson.

Skal vi inddrage andre fanklubber til landsholdskampen:
Kunne være en fed ide hvis de andre klubber gerne vil lave noget sammen med os. Det er jo en kamp hvor vi hylder alle spillere, uanset hold de spiller i metalligaen eller andre steder.

Storskærm til VM

Ønsker vi at afholde nogen arrangementer til VM, med tilhørende stor skærm, skal der søges tilladelse omkring dette. Samt der skal undersøges om de overhovedet bliver vist i tv (TV2 Sport, måske)
Thomas har et link til hvor man kan søge tilladelse online, til visning af kampe igennem tv2 sport.

Årets spillere

Årets Dansker
Årets Udlænding

Der skal undersøges om vi må afholde under afslutningsfesten. Laila mangler svar fra Irina omkring dette.
Afslutningsfesten bliver vist indtil videre kun afholdt på Heidi’s Bier Bar, men dette er Laila i gang med at undersøge om hvorfor. Da dette vil forhindre mange børnefamilier i at kunne deltage. Hvilket vi i Support ville være en skam, da rigtig mange børn ser op til spillerne og gerne vil sige ordentlig farvel til dem, og få skaffet de sidste autografer de mangler.

Flaskepost/Facebook/Hjemmesiden

Vi vil forsøge at bruge vores hjemmeside/Facebook side som den nye flaskepost. Det var et stort hit da Laila stod for Flaskepost for et par sæsoner siden, så vi vil forsøge at live det op igen. Mads tager kontakt til Jytte K, da hun har tilkendegivet at hun gerne vil interviewe nogen spillere. Måske med video hvis det kunne findes ud af noget der. Der kunne man evt. få lavet et samarbejde med AP TV.

Sociale medier

Der har været for mange som har kunne tilgå sig adgang som administrator til vores Facebook side, og det skal laves om. Indtil videre skal det kun være Formand, IT formand samt Mike Larsen som har adgang til siden som administrator

Lageret:

Alle er villige til at få kigget det hele igennem og få styr på det hele.
Vi finder en dato i nærmeste fremtid.

Thomas, vil deltage med bil samt trailer, og skulle behovet være der, så der er mulighed for oplagring af diverse ting hos Thomas.

Storskærm til VM

Ønsker vi at afholde nogen arrangementer til VM, med tilhørende stor skærm, skal der søges tilladelse omkring dette. Samt der skal undersøges om de overhovedet bliver vist i tv (TV2 Sport, måske)

Thomas har et link til hvor man kan søge tilladelse online, til visning af kampe igennem tv2 sport.
Normalt har vi afholdt afslutningsfest i sammenhæng med en Landsholdskamp, men da de bliver spillet midt eftermiddag, tror vi ikke dette er muligt at gøre i år.

Back To Top