Skip to content

Referat: Bestyrelse/udvalgsmøde 26/8 – 2015

Bestyrelses- og udvalgsmøde d. 26/8 2015

Til stede:

Sami Rosengren, Laila Larsen, Kristine Sandemand, Lasse Kastbjerg, Tina Thinggaard, Kristian Mochau, Mikkel Havbro og Simon Pedersen

Afbud:

Steffen Andersen og Thomas Nielsen

1. Dirigent: Tina Thinggaard

2. Referent: Laila Larsen

3. Logo

Laila Der er ikke kommet et svar. Det var ikke blevet behandlet færdig hos Pirates´ bestyrelse. Vi venter til den 1. september og hvis vi ikke har hørt noget inden da, bruger vi gamle logo resten af denne sæson. Det vil være ærgerligt at droppe det. Kristian laver design af tørklæder helt klart, så det bare kan sendes med det samme den 1. september. Hvis vi må bruge logoet, skal der laves aftale på, at vi må bruge det hver sæson så længe det hedder Pirates. Der bliver bestilt 100 halstørklæder. Der bliver snakket om design på halstørklæderne. Halstørklæderne er samleobjekter for mange, så derfor skal designet ændres. Puck: Der skal laves nyt design på autografpuck. Kristian laver et udkast på design af puck med både nyt og gammelt logo. Der bliver aftalt et møde med Thomas Bjuring om en endelig skriftlig aftale om merchandise.

Kay (Hockeyexperten) er ved at finde tøj vi kan se, så vi kan se kvalitet af det for om det er derfra vi skal bestille t-shirts og trøjer.

Aktivitetesudvalg:

Der bliver holdt møde omkring opstartsfest/julefrokost. Der skal laves flere aktiviteter, for at ryste vores medlemmer sammen.

Busudvalg:

Der er sat 4 busser til salg. Odense turen bliver sat til salg den 1. september. Der skal kun bestilles 1 bustur af gangen, for hvis man køber til flere på en gang og en bliver aflyst, er det bøvlet at betale tilbage for en tur. Der kan låses så man kun kan bestille 1 tur af gangen – man kan godt bestille til flere personer til den samme bustur. Der er udarbejdet en aftale, i samarbejde med Thomas Bjuring, omkring rabat på billetter i

klubber i Jylland og på Fyn, hvis man er med supportbussen. Der skal findes en løsning med metalkort, da der nogle steder er krav om 30 betalende. Man kan gøre sådan, at der er først til mølle på, at sige nej til billet på webshoppen. På den måde kan man sikre, at man er 30 betalende. Det skal undersøges om den klausul med 30 betalende personer kan blive fjernet.

IT-udvalg:

Der har været lidt problemer med hjemmesiden, men det er blevet fikset.

Kampafvikling:

Der skal findes en dato på en trommedag inden den 18/9. Lasse undersøger mulighed for at gøre trommen bedre. Der skal laves en ordning på, hvem der tager de røde bannere op efter kampe. Det skal gøres for, at det ikke er de samme der står med det hver eneste gang. Der laves en liste med alle kampdage, hvor man skriver 4 på til hver kamp, som står for at få bannere op og flag i rummet. Der skal altid være en med nøgle til rummet. Der er mange der ikke reagerer på opslag inde i gruppen. Kan vi gøre noget for at ændre mentaliteten hos folk, så de reagerer? Månedens spiller: dufte er ikke 100 % på plads endnu. Jubilæum: Ønskebrønden vil meget gerne sponsorerer buketter igen i år. Steffen skal arrangerer spillermøder.

Indkomne forslag:

Ingen

Evt.

Varmepresse:

Kristian har snakket med danskilte. De kan lave trykmærker og trykke det på. Kristian undersøger priserne på tingene. Vi kan evt spørge Kay om vi kan låne hans varmepresse og se om det er noget. Det er en meget stor mundfuld, at have vores egen varmepresse. Der er mange ting der skal styres med en varmepresse. Nøgler til rummet i Gigantium: Andreas har afleveret nøgle til rummet – den har Mikkel Sami har en nøgle Charlotte har afleveret nøgle – den har Laila Der skal laves nye aftaler med dem der har nøgler. Dem der har nøglerne skal hæfte for det. Evt. sælge merchandise i bussen på udebaneture. Der skal være styr på lager. Der skal tælles op når man modtager varenerne.

Næste møde: 13/9 kl. 13 hos Tina.

Back To Top