Skip to content

Bestyrelse- udvalgsmøde 13/9

Til stede:
Alle

1. Dirigent:
Tina Thinggaard

2. Referent:
Laila Larsen

3. Aktivitetsudvalg:
Spillermøder: Der er ikke kigget så meget på det endnu. er bliver lavet aftaler allerede nu om, hvem vi vil snakke med og hvordan det passer ind i spillernes skema. Priser: Medlemmer: 20kr Børnemedlemmer: 0kr. Ikke medlemmer: 50kr.

Der sælges mest sodavand. Vi kan evt sælge snacks.

4. Busudvalg:
Odenseturen er udsolgt. Der arbejdes stadig på forudbetaling af drikkevarer.

5. Kampafvikler:
Fanbod:
Der laves en kasse med X antal er hver vare, som vi sætter i fanboden. Kasserer laver en regning ti Pirates efter hver kamp med det der er solgt. Der skal tælles op efter kampen og sendes besked til kasserer om hvad der er solgt. Flag: Tag folk i gruppen om de tager flag. Tag dem der normalt er på flag.

6. indkomne forslag:
Ingen

7. evt.

* bestilling af halstørklæder: Der er bestilt 100 stk. De er kommet. Der var 101stk.

* design af puck: Kristian har snakket med Arly. Han kan skaffe pucke, men var ikke siker på han kunne skaffe tryk. Undersøger pris på at bruge klistermærker på puck. Det er vigtigt at det ser pænt ud. Kristian og Sami tester klistermærker på puck.

* Merchandise aftale med Pirates: Der er ikke et max antal produkter. Det skal bare være overskueligt og vi skal ikke gå ind og have de samme produkter.

* Tøj fra Easton: Kristian har lidt forskelligt med. Han har ikke modtaget nogle priser endnu. Den sorte hættetrøje med lynlås er en mulighed, da vi kan have eget logo på. Den grå træningstrøje kan også være en mulighed. Undersøge mulighed for kvindemodeller.

* Dropbox: Der skal laves en dropbox, hvor alle kontrakter kan komme ind.

* Hjælpere, hvor er de? Hvis ingen melder sig, kommer flagene ikke på langsiden. Bannere: evt. sy rør i bunden, så man kan folde dem op en mand pr banner. Skal bannerne kun være i den ene side af F, så der er mindre der skal op? Kristian kontakter Gigantium om vi må have bannerne nede hele tiden og om de store flag kan komme til at hænge ovre hvor de bliver brugt. Skal der afholdes et medlemsmøde? Lasse undersøger priser på elektrikerrør. Tag evt fat i Fals. Næste møde: 1.oktober kl. 19 hos Kristian.

Back To Top