Skip to content

AALBORG PIRATES POKALVINDER 2018

I Jyske Bank Boxen i Herning blev VM konceptet afprøvet og Aalborg Pirates hyldet som pokalvinder 2018 efter et succesrigt stævne såvel på som uden for banen.

Fredag i første kamp slog Rungsted til og sendte Odense ud hvorefter finalemodstanderen skulle findes i kampen mellem Herning Blue Fox og Aalborg Pirates. På trods af udebane i Herning spillede Pirates en både flot, disciplineret og taktisk klog kamp, og med cifrene 1-4 på måltavlen måtte hjemmeholdets tilskuere gå skuffet hjem, og konstatere at finale kampen lørdag blev et revanche opgør mellem sidste års finalister Rungsted og Pirates.

Det opgør trak Pirates sig sejrrigt ud af efter en intens og spændende kamp, som reelt set først var afgjort da Kiriil Kabanov satte pucken i net taget til 4-2, og efterfølgende kunne Henry Hardarsson sende pucken i tomt net til slutresultatet 5-2, da Rungsted satsede til sidst. Pirates kunne dermed fortjent lade sig hylde som pokal mestre 2018, og oveni det kunne Henry Hardarsson ligeledes lade sig hylde som årets pokal fighter, fuldt fortjent, Henry lavede 4 mål i alt og krydrede det hele med en fremragende arbejdsindsats i kæde med M. Højbjerg og Julian Jakobsen.

En helstøbt team indsats af både trænere, hold og staben omkring holdet sikrer at pokalen står i Aalborg det næste år og fortæller at Aalborg er forsvarende pokalmestre.

Både til semifinale og finale var Pirates sikret fantastisk støtte på lægterne og vi vil godt takke ALLE vores medrejsende fans, samt dem der fulgte det på anden vis med Pirates hjertet på rette sted. Vi glæder os til at se jer igen i Gigantium og på udebane for at støtte gutterne.

Back To Top