Skip to content

Nyt fra Pirates Support – august

Kære medlem.

Vi fremsender her en lille status opdatering til vores kommende Generalforsamling samt hvad der ellers kommer til at ske.

Generalforsamling.

Vi har pr. dags dato, fremsendt en indkaldelse til vores årlige Generalforsamling, og vi glæder os til at se dig, og alle de andre medlemmer af Pirates Support.

Dette er et møde, hvor Bestyrelsen vil gennemgå den forgangne sæson, og vi vil snakke om hvad vores mission har været i sæsonen.
Derudover vil vi fremlægge nye informationer samt komme med vores bud på hvad man kan arbejde videre med for at fremme vores foreningen.

Så har du forslag til dette, andre gode idéer eller bare gerne vil høre hvad der bliver aftalt og snakket om, så er det med at komme ud ad døren og dukke op. I fællesskab kan vi altid skabe den bedste stemning, og bedste vilkår for at vores medlemmer.

Fanboden/merchandiseboden.

I bestyrelsen har vi valgt at frasige os ansvaret omkring boden, ude i forhallen.
Dette skyldes ene og alene, at vi vil flytte vores fokus punkt over på vores medlemmer og hvad vi kan gøre for dem.
Aalborg Pirates, har godt styr på boden, og de skal nok få folk i hallen.
Vores opgave, vil og skal, at få medlemmer med på stemningen og få sendt busser afsted til udebanekampene.
Denne frasigelse har intet ondt i sig, eller fordi Aalborg Pirates og Pirates Support ikke vil samarbejde, dog mener vi at medlemmerne skal være vores fokuspunkt.

Hvad bringer fremtiden?

Til den kommende sæson, skal vi have lavet et beslag til vores nye tromme og måske endda forsøge at finde en anden placering til den. Vi har indkøbt en ny tromme, men vi har ikke kunne finde en smed eller anden handyman som ville kunne hjælpe her. Så er du eller kender du en som er fix på fingrene, så fang en fra bestyrelsen og lad os se på det.

Hjemmekampe:

Det vil være et større fokus punkt til den kommende sæson at vi skal højne vores lydniveau og stemningen i hallen. Der skal ikke være nogen tvivl om at Aalborg Pirates og Pirates Support er på hjemmebane, når vi spiller i Bentax Isarena. I dette forsøg vil vi kigge på flere tifoer og se hvad vi kan gøre her.

Dette var ordene fra os for denne stund.
Vi ser frem til at se dig til generalforsamlingen!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Pirates Support

Back To Top