Skip to content

Glædelig jul fra Pirates Support

Julen står for døren, og sikke en julegave vi allerede har fået!

Aalborg Pirates kommer til at holde jul på toppen, og det er ikke bare lige på toppen, nej det er helt på toppen! Stillingen fornægter sig ikke!

Det har været en helt anden sæsonstart, end jeg overhovedet havde troet og det tror jeg næppe heller der er nogen i Aalborg Pirates eller nogen i Pirates Support havde forventet!

Vi har alle flere gange måtte knibe os selv i armen for at mærke om vi er vågne, men det er vi. Holdet gør det jo fantastisk og man kunne have overvejet at tro det var lidt heldigt i starten, og måske tro på at vores modstandere havde undervurderet holdet!

Men det kan bestemt ikke længere være tilfældet og der er vist ikke mange tilfældigheder i det vi oplever både på egen is og på modstander is – det er en holdindsats og en mandfolkeindsats!

Drengene gør det jo ganske simpelt fantastisk, men de gør det ikke helt alene!

Opskriften til drengenes formåen på isen er skabt af et fantastisk trænerteam bestående af Brandon Reid og Ronny Larsen. De har i fællesskab fået sammensat et hårdtarbejdende hold, som hver og en gerne tager en for holdet og vigtigst af alt, så står de sammen i tykt og tyndt og de giver ikke op før sidst blæs i hornet! Og det kunne vi se i den seneste hjemmekamp, at det giver pote – blot et sekund før blæs lå pucken og blafrede i netmaskerne! Stærkt af holdet!

Vi skal nyde hvert sekund på toppen, for holdene bag os er sultne og vil nyde hvert millisekund de formår at genere os! Men det er jeg sikker på at ingen har intentioner om at lade dem gøre!

Forude venter spændende kampe! Først den 22/12 hjemme mod de forsvarende mestre fra Esbjerg fulgt op af dobbeltlokalbrag mod Frederikshavn den 29/12 i Frederikshavn og dagen efter i Gigantium! Det bliver noget af et nytårsbrag! Husk at bakke drengene og deltag meget gerne i den planlagte bustur, som du tilmelder dig til via hjemmesiden!

Også i det nye år venter en lang række spændende kampe! Holdet bliver sat på en hård opstart med masser af kampe straks i det nye år og ikke mindst venter to spændende pokalsemifinalekampe mod Frederikshavn den 20/1 i Frederikshavn og dagen efter den 21/1 hjemme i Gigantium, hvor der forhåbentligt venter en gigantisk ishockey fest!

Og med nytårsbraget går året på hæld og derfor vil vi fra Pirates Support ønske alle vores medlemmer, jeres venner og bekendt og ikke mindst jeres familier en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår!

Go Pirates!!!!!

Venlig hilsen
På bestyrelsens vegne
Jørgen Nørgaard

Back To Top