skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Pirates
Interview Med Thomas Spelling #53 Torsdag Den 27. December 2018


Hvorfra fik du din hockeyopdragelse?
Den fik jeg i Herning, jeg startede op som 4-årig og spillede på det yngste hold i Herning dengang.

Du skiftede til Aalborg denne sæson, har du fået det ud af skiftet, som du havde håbet?
Ja, det har jeg egentlig. Jeg synes, at det har været ret spændende, det er altid sjovt at komme et andet sted hen, hvor der er nye folk, som kigger på en og nye holdkammerater.

Lige nu er der igen fokus på hovedskader og hjernerystelse i medierne, du har selv prøvet det.
Jeg fik en tackling i hovedet og spillede egentlig også kampen færdig, og når man ikke rigtig har haft en hjernerystelse før, ved du ikke, hvordan du skal have det, for at det er en hjernerystelse.
Jeg kunne godt mærke, at jeg ikke var helt på toppen efter kampen. Jeg gik hjem og sov og havde det ikke særligt godt. Dagen efter blev jeg tjekket, og heldigvis var det en lille hjernerystelse, så der brugte jeg en måneds tid i soveværelse og med ikke så meget fjernsyn.

Er der nok fokus på det på isen til kampene, at man skal ud og tjekkes efter et slag til hovedet, synes du?
Jeg synes, at det er en god ide, og det er fint, at der er kommet så meget fokus på det, vi skal jo alle bruge vores hoved efter hockeykarrieren,

Hvordan er det at bo i Aalborg?
Det passer mig rigtig godt. Normalt er jeg ikke en rigtig storbysdreng, men jeg synes, at Aalborg er en storby uden, at det er for voldsomt og for stort. Det er en hyggelig by, hvor der også sker lidt, så det er rigtig godt.

Hvor holdt du jul?
Jeg holdt jul hjemme i Herning, og det var helt traditionelt.

Din største ishockey oplevelse?
Det er et godt spørgsmål, men det er altid en oplevelse, som vil hænge i baghovedet, da jeg blev draftet. Der har også været nogle store oplevelser med ungdomslandsholdet, som rykkede op og u/20 VM i Canada var sjovt. Mesterskabet med SønderjyskE, hvor vi vandt mod Herning i kamp syv, var lidt specielt, da det var imod min gamle klub. Den oplevelse sidder også ret godt fast.

De ti hurtige

 1. Civilstand: Jeg er optaget
 2. Bedste film eller serie: Nu har det lige været jul, så jeg må gå med Alene Hjemme, de film er altid sjove, synes jeg
 3. Fritidsinteresser: Om sommeren kan jeg rigtig godt lide at spille golf, jeg spiller meget golf, og også lidt tennis faktisk.
 4. Livret? Bones, deres spareribs – altid spareribs, jeg er en ret stor kunde hos Bones
 5. Hvilken musik lytter du til? Jeg lytter til det meste musik. Men det der sindssyge metalmusik er ikke rigtigt mig. Jeg er til meget, synes jeg. For det meste, når jeg er derhjemme og bare hygger lidt rundt, så kan jeg godt sætte noget Kim Larsen på f.eks.
 6. Beskriv dig selv med få ord: Jeg er en meget stille person faktisk, men kan også være lidt sjov til tider, har jeg fået at vide, og så er jeg meget omsorgsfuld. Jeg vil altid folk det bedste.
 7. Hvorfor spiller du med nr. 53? Det er egentlig fordi, jeg havde nummer otte før i tiden, men så kom jeg til SønderjyskE, og der var det taget. Det var faktisk min mor, som fik lov at vælge, fordi min mor og far bor i nummer 53 derhjemme – fem plus tre giver jo otte
 8. Har du ritualer i forbindelse med en kamp? Nej ikke rigtig mere, jeg havde det meget engang, men prøver at slippe alle de ting der, så man ikke har det i hovedet, hvis nu man glemmer noget. Det er mere vaner nu, som f.eks. hvordan jeg tager udstyret på.
 9. Har du et hold eller en person, som du er inspireret af eller følger?
  Nej egentlig ikke, jeg bruger ikke så meget tid på ishockey i min fritid, det er nærmest kun, når jeg er herude.
 10. Hvad synes du om fansene i Aalborg? Jeg er positivt overrasket, nu kommer jeg jo fra nogle gode fans i SønderjyskE. Jeg har været imponeret over opbakningen heroppe indtil videre, det har set rigtig godt ud til stort set alle hjemmekampene, så jeg er positivt overrasket.
Back To Top