skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Pirates
Interview Med Jonathan Brinkmann Efter Træningen Mandag Den 3. December 2018
Jonathan Brinkmann Andersen

Hvor fik du din ishockeyopdragelse?
Den har jeg fået i Aalborg, altid, hele mit liv lige siden jeg var 9 måneder gammel og blev meldt ind her i Aalborg.

Hvorfor ishockey?
Hele min familie, både min far spillede og er træner nu, og begge mine brødre spiller nu, så det lå lige til højrebenet, at jeg skulle spille ishockey.

Du spiller med på eliteholdet, du er blot 17 år, hvordan er det?
Der er jo noget, som jeg altid har drømt om, og nogen jeg har set op til, siden jeg startede, og jeg har været ude og set ishockey,. Så det er selvfølgelig stort også at få chancen, jeg er jo bare 17 år.

Du har også lavet point, scoret mål.
Ja, jeg fik lige chancen i kæden med Julian og Spelling, så hvis ikke jeg kunne score der, så bliver det jo aldrig. Det var rart.

Hvorfor klarer du dig så godt denne sæson?
I år fik jeg skrevet en kontrakt og træner med ordentligt på holdet, så tror jeg bare, at jeg har kæmpet mig godt ind på holdet. Jeg træner for det og vil det gerne.

Hvilke forventninger har du til holdet denne sæson?
Den første forventning var at komme med i final 4, og det har vi opnået nu. Det næste er at vinde igen, det kunne være fedt.

Hvad vil du gerne opnå som ishockeyspiller?
Jeg har selvfølgelig nogle drømme og forhåbninger om at komme til et andet land og spille. Det vil jeg gerne prøve så snart som muligt. Ikke noget specielt, men jeg vil gerne prøve at spille ude og leve lidt for mig selv og spille ishockey et andet sted. Nu må vi se.
Jeg har også nogle venner, som har spillet i USA og Canada – det kunne være stort for mig.

Hvordan er det at spille sammen med storebror Sebastian?
Det er en god oplevelse. Jeg har spillet med min ældste storebror på første division, og for to år siden fik jeg at vide, at vi, Sebastian og jeg, skulle prøve at spille en kamp sammen, men det skete aldrig
Så det er faktisk første gang, at jeg spiller sammen med Sebastian. Det er lidt sjovt.

De ti hurtige;

Civilstand: Jeg er single

Bedste film eller serie: Jeg er mest til serier, det er lidt forskelligt, men jeg kan godt lide comedy serier.

Læser du bøger? Nej ikke rigtigt, kun hvis det er skolerelateret.

Fritidsinteresser: Der er ikke så meget tid nu. Om sommeren er jeg sammen med vennerne.

Livret? Der er stegt flæsk med persillesovs.

Hvilken musik lytter du til? Jeg lytter det, som er moderne, jeg lytter til det, der lige fanger.

Beskriv dig selv med få ord: Som spiller er jeg mest pasningspiller, jeg laver flest assists, og det kan jeg ligeså godt lide, som at score mål. Som privat er jeg hyggelig.

Hvorfor spiller du med nr. 91? Sidste år fik jeg nummer 91, og fik kun få kampe, så det var lige den trøje, der var. Så virkede det, og jeg tænkte, at så beholder jeg sgu den. Jeg synes det er et fint nummer.

Har du ritualer i forbindelse med en kamp? Ja, det har jeg altid. Når jeg kommer til opvarmningen, så er det altid det samme. Inde på isen står jeg altid samme nummer i køen, og det er de samme spillerer, som jeg står og laver pasninger med. Jeg tror at de fleste har ritualer. Mit er opvarmningen, som altid er det samme.

Hvad synes du om fansene i Aalborg? De er søde og kommer altid ned og snakker.

Back To Top