Skip to content

Dansk Ishockey Award 2016

For tredje gang fejrer dansk ishockey en flot sæson med en Dansk Ishockey Award, og efter to gange award i Cirkusbygningen i København flytter showet nu til Herning.

MCH Herning Kongrescenter vil danne rammerne for den årlige hockey begivenhed med fine prisuddelingerne, fejring og afterparty.

Ved Dansk Ishockey Award venter der hæder til nye medlemmer af Hall of Fame, mens en række kåringer vil finde af sted. Blandt andet hyldes en række af profiler fra Metal Ligaen, landsholdet & NHL, og samtidig vil der være hæder til supportere, dommere og ikke mindst bredden i dansk ishockey. Du kan også glæde dig til seneste nyheder omkring VM 2018.

Danmarks Ishockey Union er vært for showet sammen med VM 2018-partneren Messecenter Herning, der står for den daglige drift af Jyske Bank BOXEN, som bliver Danmarks hjemmebane ved VM i 2018.

– Efter at vi to gange har holdt Dansk Ishockey Award i København, er det helt naturligt, at vi nu afvikler awarden i Jylland siger DIU-direktør Ulrik Larsen.

Vi glæder os til at kunne præsentere en række af Danmarks bedste ishockeyspillere på scenen – det gælder både profiler fra NHL, Metal Ligaen og de store

europæiske ligaer. Dansk Ishockey Award er altid en festlig afslutning på sæsonen, og i år vil vi også kunne krydre med de seneste og mest friske nyheder om VM 2018-arrangementet i Danmark, siger Ulrik Larsen.

Du har mulighed for at sikre dig et VIP bord for 10 personer med spisning fra kl. 18.00.

For yderligere information om køb af VIP borde kontakt : Ulrik Larsen, tlf. 2046 9541

GÅ TIL BESTILLING OG YDERLIGERE INFORMATION

Back To Top